Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Дробчета на тиган
Дробчета на тиган

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр. пилешки дробчета
200 гр. гъби
100 гр.бекон
2 зелени чушки
сол
черен пипер на вкус
магданоз за поръсване
Дробчетата се измиват и се слагат за 10 мин. във вряща вода. Междувременно се запържват бекона, чушките и гъбите, наразяни на едро. Изваждат се от тигана и се слагат на тяхно място дробчетата. След като станат златисти се връщат останалите продукти и всичко се задушава за още 10 мин. под капак. Поднася се поръсено с магданоз.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Дробчета на тиган
От форум:
От друг сайт: