Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Дробчета на тиган

Дробчета на тиган

Разпечатай

от готварската книга на Анелия Терзиева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр. пилешки дробчета
200 гр. гъби
100 гр.бекон
2 зелени чушки
сол
черен пипер на вкус
магданоз за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Дробчета на тиган

Дробчетата се измиват и се слагат за 10 мин. във вряща вода. Междувременно се запържват бекона, чушките и гъбите, наразяни на едро. Изваждат се от тигана и се слагат на тяхно място дробчетата. След като станат златисти се връщат останалите продукти и всичко се задушава за още 10 мин. под капак. Поднася се поръсено с магданоз.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Дробчета на тиган


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама