Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Чушки бюрек - II вариант
Чушки бюрек - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
12 бр. печени чушки
300 гр. сирене
2 яйца за плънката + 3 за панировката
12 с.л. брашно
100 мл. бира
50 мл. вода
сол на вкус
Чушките се почистват от семето и дръжките преди печене - обелените чушки пълним със сместа от сиренето и двете яйца, оставете в хладилника за 30 минути.
Пригответе панировката като разбиете яйцата, брашното, бирата и водата добавете и солта. Вземате чушка и първо я овалвате във брашно, след това в сместа за панировката. Пържите в дълбок тиган с много мазнина, на не много силен котлон. Готовите чушки поставете върху домакинска хартия, за да поеме мазнината!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чушки бюрек - II вариант
От форум:
От друг сайт: