Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Чушки бюрек - II вариант
Чушки бюрек - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
12 бр. печени чушки
300 гр. сирене
2 яйца за плънката + 3 за панировката
12 с.л. брашно
100 мл. бира
50 мл. вода
сол на вкус
Чушките се почистват от семето и дръжките преди печене - обелените чушки пълним със сместа от сиренето и двете яйца, оставете в хладилника за 30 минути.
Пригответе панировката като разбиете яйцата, брашното, бирата и водата добавете и солта. Вземате чушка и първо я овалвате във брашно, след това в сместа за панировката. Пържите в дълбок тиган с много мазнина, на не много силен котлон. Готовите чушки поставете върху домакинска хартия, за да поеме мазнината!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чушки бюрек - II вариант
От форум:
От друг сайт: