Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Чипс от червено цвекло
Чипс от червено цвекло

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 глави червено цвекло
олио
свинска мас
сол и черен пипер
Пoчистете и обелете цвеклото. Нарежете го по дължина с белачка за зеленчуци. Овкусете със сол и черен пипер. Оставете го добре да се изсуши на кухненска кърпа или хартия. Цвеклото изпържете в загрята на 170 градуса мазнина от олио и свинска мас.
Оставете готовия чипс на кухненска хартия, да се отцеди от мазнината и да изстине. Поднесете чипса със сос по Ваш избор. Добър апетит!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Чипс от червено цвекло
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова