Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Чипс от червено цвекло
Чипс от червено цвекло

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 глави червено цвекло
олио
свинска мас
сол и черен пипер
Пoчистете и обелете цвеклото. Нарежете го по дължина с белачка за зеленчуци. Овкусете със сол и черен пипер. Оставете го добре да се изсуши на кухненска кърпа или хартия. Цвеклото изпържете в загрята на 170 градуса мазнина от олио и свинска мас.
Оставете готовия чипс на кухненска хартия, да се отцеди от мазнината и да изстине. Поднесете чипса със сос по Ваш избор. Добър апетит!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Чипс от червено цвекло
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова