Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Бисквитена торта с ягодов нюанс
Бисквитена торта с ягодов нюанс

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 пакета обикновени бисквити
1 полуготов крем тип пудинг
1 литър прясно мляко
ромова есенция
1 ч.чаша захар
1 ч.л инстантно кафе
1/2 бурканче сладко от ягоди
кокосови стърготини и шоколадови пръчици за декорация
Приготвяме крема според указанията на опаковката и добавяме няколко капки ромова есенция. В малко мляко добавяме кафето, 1 суп.лъжица захар. В навлажнен съд слагаме ред бисквити, напоени в млечната смес, ред крем и така до изчерпване на продуктите, като около средата на тортата добавяме ред от ягодовото сладко. Завършваме с крем и поръсваме с кокосови стърготини и шоколадови пръчици.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Бисквитена торта с ягодов нюанс
От форум:
От друг сайт:
Анелия Терзиева