www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Анелия Терзиева на 11 Октомври 2011

Бисквитена торта с ягодов нюанс

Необходими продукти
2 пакета обикновени бисквити
1 полуготов крем тип пудинг
1 литър прясно мляко
ромова есенция
1 ч.чаша захар
1 ч.л инстантно кафе
1/2 бурканче сладко от ягоди
кокосови стърготини и шоколадови пръчици за декорация

Приготвяме крема според указанията на опаковката и добавяме няколко капки ромова есенция. В малко мляко добавяме кафето, 1 суп.лъжица захар. В навлажнен съд слагаме ред бисквити, напоени в млечната смес, ред крем и така до изчерпване на продуктите, като около средата на тортата добавяме ред от ягодовото сладко. Завършваме с крем и поръсваме с кокосови стърготини и шоколадови пръчици.