Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Бирено мезе с дробчета
Бирено мезе с дробчета

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг. пилешки дробчета
250 гр. гъби
2 глави лук
1 опаковка топено сирене
200 гр. шунка (или филе)
50 гр. краве масло
сол
чубрица
черен пипер
Лукът нарязваме на полумесеци и запържваме. Дробчетата пускаме във вряща вода за 10 мин. След това измиваме и изцеждаме. Нарязваме гъбите и шунката и заедно с дробчета и лука ги слагаме в тавичка. Поръсваме с подправките, като най-отгоре слагаме маслото и топеното сирене. Печем до готовност.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Бирено мезе с дробчета
От форум:
От друг сайт:
Татяна Караджова