Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Бяла риба с кашкавалена панировка
Бяла риба с кашкавалена панировка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр. филе от бяла риба (по избор)
сокът от 1 лимон
4 с.л. зехтин
200 гр. настърган на ситно кашкавал
2 яйца
10 с. л. брашно
10 с. л. галета
сол и черен пипер на вкус
олио за пържене
Нарязваме на едро рибата и я мариноваме с лимоновия сок, 4 с. л. зехтин и черен пипер и сол на вкус. Оставяме да престои 20 минути. Смесваме брашното, галетата и настъргания кашкавал. Разбиваме яйцата. Потапяме парчетата риба първо в яйцата, а след това оваляме добре в сместа от брашното, галетата и кашкавала. Пържим в предварително загрято олио до готовност и от двете страни.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бяла риба с кашкавалена панировка
От форум:
От друг сайт: