Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Кълцани зелеви сарми
Кълцани зелеви сарми

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 глава лук
6 с.л. олио
300 г кайма
1 ч.ч. ориз
1 ч.л. сол
1 с.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
магданоз
1/2 буркан кисело зеле (300 г) или прясно
Лукът се нарязва и се слага в тиган с 6 с.л. олио и малко вода докато стане прозрачен. Добавя се каймата и се разбърква много добре до еднородна смес. Прибавя се ориза и малко вода, сол, червен пипер, чубрица, магданоз по желание.
Изчакваме да набъбне ориза. Маха се от котлона. Нарязваме зелето, добавяме 3-4 чаши вода и варим на средна степен на котлона.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Интересна идея!
Ако желаете, може да сложите линк към Кълцани зелеви сарми
От форум:
От друг сайт:
Radka Petrova