Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Кълцани зелеви сарми
Кълцани зелеви сарми

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 глава лук
6 с.л. олио
300 г кайма
1 ч.ч. ориз
1 ч.л. сол
1 с.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
магданоз
1/2 буркан кисело зеле (300 г) или прясно
Лукът се нарязва и се слага в тиган с 6 с.л. олио и малко вода докато стане прозрачен. Добавя се каймата и се разбърква много добре до еднородна смес. Прибавя се ориза и малко вода, сол, червен пипер, чубрица, магданоз по желание.
Изчакваме да набъбне ориза. Маха се от котлона. Нарязваме зелето, добавяме 3-4 чаши вода и варим на средна степен на котлона.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Интересна идея!
Ако желаете, може да сложите линк към Кълцани зелеви сарми
От форум:
От друг сайт:
Radka Petrova