Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Топла супа-пача
Топла супа-пача

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Препеням добре. В тенджерата под налягане варя 30 мин. Обезкостявам и махам мазните кожи. Връщам обезкостеното месо в тенджерата. В купа разбърквам с вилица яйцата, добавям към тях и лимоновия сок и започвам да добавям по малко от горещия бульон, за да не се пресекат яйцата. Когато смеся достатъчно в купата започвам по същия начин да сипвам сместа обратно в тенджерата. Добавям и счуканият почти на каша чесън. Поръсвам с млян черен пипер. Ако е необходимо добавям и сол. Да ви е вкусно!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Топла супа-пача
От форум:
От друг сайт: