Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Топла супа-пача
Топла супа-пача
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Препеням добре. В тенджерата под налягане варя 30 мин. Обезкостявам и махам мазните кожи. Връщам обезкостеното месо в тенджерата. В купа разбърквам с вилица яйцата, добавям към тях и лимоновия сок и започвам да добавям по малко от горещия бульон, за да не се пресекат яйцата. Когато смеся достатъчно в купата започвам по същия начин да сипвам сместа обратно в тенджерата. Добавям и счуканият почти на каша чесън. Поръсвам с млян черен пипер. Ако е необходимо добавям и сол. Да ви е вкусно!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Топла супа-пача
От форум:
От друг сайт: