Пилешка кавърма
Нарежете лука на полумесеци и го запържете. Прибавете нарязаното на кубчета месо и гъбите на филийки...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - задушаване
п>
Нарежете лука на полумесеци и го запържете. Прибавете нарязаното на кубчета месо и гъбите на филийки...
Запържете месото, добавете нарязания на полумесеци лук и на колелца моркови. Прибавете и картофите, доматите...
Белим патладжаните и нарязваме на кубчета. Посоляваме и заливаме с вода да се отдели горчивият сок...
В маслото /олио/ задушаваме лука, поставяме доматеното пюре, разредено с малко вода...
Спагетите се сваряват. В отделна тенджера се задушават във вода и съвсем малко мазнина и ситно нарязаният лук...
Гъбите се нарязват и се слагат в тенджера с малко олио и вода да се задушават, прибавя се и едро нарязания лук...
Пилешките дробчета се сваряват във вода като се изпенват добре. Отцеждат се. Лукът се нарязва едро и се задушава във вода и олио...
Добре измитите картофи не ги белим, а ги надупчваме с вилица. Поставяме ги в чиния и в микровълновата фурна...
реклама