Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешка кавърма

Пилешка кавърма

Разпечатай

от готварската книга на Добринка Петкова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр пилешко филе
1 гл лук
150 гр гъби
2-3 домата
2-3 чушки
100 мл бяло вино
2 дафинови листа
1 ч.л червен пипер
мащерка
риган
чубрица
сол на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пилешка кавърма

Нарежете лука на полумесеци и го запържете. Прибавете нарязаното на кубчета месо и гъбите на филийки и задушавайте, докато сменят цвета си. След това добавете нарязаните на ситно чушки и домати. Разбъркайте добре, прибавете подправките и налейте виното. Оставете да къкри на слаб огън, до готовност. Сервирайте готовата кавърма с картофено пюре или ориз.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пилешка кавърма


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди