Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешка кавърма

Пилешка кавърма

Разпечатай

от готварската книга на Добринка Петкова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр пилешко филе
1 гл лук
150 гр гъби
2-3 домата
2-3 чушки
100 мл бяло вино
2 дафинови листа
1 ч.л червен пипер
мащерка
риган
чубрица
сол на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пилешка кавърма

Нарежете лука на полумесеци и го запържете. Прибавете нарязаното на кубчета месо и гъбите на филийки и задушавайте, докато сменят цвета си. След това добавете нарязаните на ситно чушки и домати. Разбъркайте добре, прибавете подправките и налейте виното. Оставете да къкри на слаб огън, до готовност. Сервирайте готовата кавърма с картофено пюре или ориз.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пилешка кавърма


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама