Яхнийка с праз
Измиваме праза, почистваме и нарязваме на ситно. Морковът белим и също нарязваме на ситно...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Измиваме праза, почистваме и нарязваме на ситно. Морковът белим и също нарязваме на ситно...
Измиваме добре пилешките бутчета, слагаме ги в тенджера и заливаме с топла вода...
Цвеклото измиваме добре, белим и отново измиваме. Нарязваме на малки кубчета. Белим лука...
Киноата ( 3 с.л. ) измиваме, заливаме с вода и сваряваме. Когато е готова, отцеждаме от водата...
Сваряваме макароните в голяма тенджера на котлона. След завиране на водата ги варим за около 10 мин...
Много добре изчистваме и измиваме ягодите - 3 кг. В буркани сипваме по 4 равни супени лъжици захар...
Гъбите се нарязват на тънки филийки, другите зеленчуци се режат на ситно. Във вряща и подсолена вода...
Измиваме дробчетата и пилешкото месо с вода. Режем пилешкото на едри парчета. Сваряваме месото...
Разтваряме ½ пакетче нишесте в 100 мл. вода и разбъркваме. Слагаме прясното мляко...
Рецептата е на вкусен лъжлив хайвер. Приятен е на вкус. Рецептата е взаимствана от кулинарен сайт Готвач.бг и променена от мен.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама