Домашна юфка
В около 1,5 л вряща вода се изсипва пакетът юфка и се вари за около 3-4 минути, за да омекне. Добавя се малко краве масло...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
В около 1,5 л вряща вода се изсипва пакетът юфка и се вари за около 3-4 минути, за да омекне. Добавя се малко краве масло...
Накисваме боба за едно денонощие във вода. Кипваме го три пъти на котлона и след това го измиваме добре...
Олиото и джинджифилът се запържват, добавят се картофите. Кимионът, кориандърът, куркумата и канелата се смесват с 2 с.л. студена вода...
Лукът, нарязан на дребно се запържва с пресования чесън. Добавят се нарязаният картоф и пилешкият бульон...
Всички зеленчуци се слагат в тенджерка с около 1,5 - 2 л вода като предварително нарязваме на ситно морковите, картофа и лука...
Лукът и морковът се запържват хубаво с олиото. Добавя се вода и след това измитата предварително леща...
Лукът се нарязва с морковите, и се слага да се запържи в олио. Добавя се вода и предварително измитата леща...
Смесват се млякото със 100 мл вода и сол и се кипват. В кипящата смес се добавя фидето...
Лукът се нарязва на ситно и се слага в олиото да се запържи. Добавят се 2 с.л. брашно и се разбърква добре, да не загори...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама