Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Леща - яхния
Леща - яхния

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр. леща
1 картоф
1 морков
1 глава чесън
1 глава лук
1 с.л. брашно
олио
сол
червен пипер
Лукът и морковът се запържват хубаво с олиото. Добавя се вода и след това измитата предварително леща. След като заври хубаво, се засичат 15 минути и се добавят брашното, разбито с вода, червеният пипер, солта, картофите, нарязани на кубчета и чесънът.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Леща - яхния
От форум:
От друг сайт: