Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Леща - яхния
Леща - яхния

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
250 гр. леща
1 картоф
1 морков
1 глава чесън
1 глава лук
1 с.л. брашно
олио
сол
червен пипер
Лукът и морковът се запържват хубаво с олиото. Добавя се вода и след това измитата предварително леща. След като заври хубаво, се засичат 15 минути и се добавят брашното, разбито с вода, червеният пипер, солта, картофите, нарязани на кубчета и чесънът.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Леща - яхния
От форум:
От друг сайт: