Чорба от свински крачета
Почистваме и измиваме добре крачетата. Заливаме с 1 литър вода и когато заври изливаме и сменяме с нова вода около 2-3 литра...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Почистваме и измиваме добре крачетата. Заливаме с 1 литър вода и когато заври изливаме и сменяме с нова вода около 2-3 литра...
Лукът се реже ситно и се задушава с олио и вода. Прибавя се грахът и вода и се вари. Когато грахът се свари се добавят доматите и червения пипер...
Лукът се нарязва и се запържва до златисто. Добавят се нарязаните картофи и се прибавя вода...
Нарязват се на ситно лукът и чушката и се задушават в олио и малко вода. Когато омекнат се прибавя и нарязаното месо от пилето...
Задушете в тенджера ситно нарязаните лук, тиквичка моркови, чушки. Добавете доматеното пюре...
Бобът се слага да се вари, след като се е варил 10 минути се сменя водата и продължава да се вари...
Лукът се нарязва на ситно и заедо с нарязания зелен боб се слага да се вари във вода с олио...
Слага се вода в тенджера, щом заври се слагат макароните и малко олио, за да не се слепят и се варят на бавен огън...
Лукът и морковите се нарязват на ситно и се задушават в малко олио. Добавят се оризът, месото и замразеният грах и се заливат с 4 ч.ч. студена вода...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама