Гръцка салата с картофи
В голяма цедка поставяме сварените картофи, нарязани на резенчета и лукът на ивички, поливаме с оцета и изчакваме 10-15 минути да се отцеди...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
В голяма цедка поставяме сварените картофи, нарязани на резенчета и лукът на ивички, поливаме с оцета и изчакваме 10-15 минути да се отцеди...
Задушаваме лука в олиото и поставяме картофите на кубчета да се задушат. След това поставяме и свареното месо на порции...
Задушаваме в тенжера продуктите - лука, ориза, кренвирша и подправките и наливаме водата...
Количеството на продуктите е по ваше желание. Аз например слагам повече картофи.
Салата от ориз с грах, маслини, чушки, домати и кедрови ядки, гарнирана с маринована риба.
Сварява се лещата за около 20 минути. Загрява се зехтина и в него нарязаният на ситно лук се запържва до зачервяване...
Заекът се изчиства и се нарязва. Парчетата се запържват в олиото. Лукът, морковите и гъбите се нарязват на едро. Запържват се отделно...
Млякото се слага да заври. Добавя се размитото в студено мляко нишесте + захарта...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама