Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Каша от коприва

Каша от коприва

Разпечатай

от готварската книга на Добринка Петкова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

4 яйца
500 гр коприва
1 глава лук
150 гр сирене
3 скилидки чесън
3-4 с. л.брашно
1 ч. л. червен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Каша от коприва

Измийте копривата и я сложете във вряща вода. Варете 15-20 минути и махнете от котлона. Запържете лука и чесъна. Добавете брашното и червения пипер. Налейте от водата, където е вряла копривата. Разбъркайте и върнете обратно в тенджерата. Посолете и оставете на огъня да се сгъсти. Разбийте яйцата и ги прибавете към копривената каша. Разбъркайте добре. Поднесете с натрошено сирене.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Каша от коприва


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама