Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Каша от коприва

Каша от коприва

Разпечатай

от готварската книга на Добринка Петкова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

4 яйца
500 гр коприва
1 глава лук
150 гр сирене
3 скилидки чесън
3-4 с. л.брашно
1 ч. л. червен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Каша от коприва

Измийте копривата и я сложете във вряща вода. Варете 15-20 минути и махнете от котлона. Запържете лука и чесъна. Добавете брашното и червения пипер. Налейте от водата, където е вряла копривата. Разбъркайте и върнете обратно в тенджерата. Посолете и оставете на огъня да се сгъсти. Разбийте яйцата и ги прибавете към копривената каша. Разбъркайте добре. Поднесете с натрошено сирене.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Каша от коприва


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди