Кюфтета с картофи, сирене, копър и кисели моркови
Не са традиционни, предвид, че се слагат кисели моркови, но стават много вкусни...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Не са традиционни, предвид, че се слагат кисели моркови, но стават много вкусни...
Рецептата е взаимствана от кулинарен блог и променена от мен. Горепосочените продукти съответстват точно на 4 пържоли.
Патладжаните се режат на филии и се слагат в подсолена вода. След това се оставят да изсъхнат...
Пилешкото филе се нарязва на къси жулиени и се запържва в маслото и малко олио...
Пресяваме брашното. В него правим кладенче и слагаме две яйца, олиото, захарта и солта...
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно...
В брашното правим кладенче и слагаме захарта, солта, маята и олиото. Добавяме към сместа и 1/3 ч.ч. вода...
Разбиваме яйцата в купа с тел. Прибавяме солта и захарта и ванилиите. Продължаваме да бием с телта...
Рибата се почиства добре от люспите и вътрешностите. Режем толстолопа напреко на филии...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама