пържене

Публикувано от: Нина Райчева | Коментари (0) | Рейтинг 736 | Снимки (3)
Тагове:
кайма, вода, брашно, сол, чубрица, черен пипер, лук, олио
Бърза и икономична рецепта.
рецепта »

Публикувано от: Нина Райчева | Коментари (2) | Рейтинг 718 | Снимки (2)
Тагове:
кайма, яйца, кисело мляко, брашно, сол, чубрица, черен пипер, сода бикарбонат, олио
Всички продукти се разбъркват добре и сместа се овкусява с подправките...
рецепта »

Публикувано от: Radka Petrova | Коментари (1) | Рейтинг 804 | Снимки (1)
Тагове:
яйца, лу, зехтин, сол, червен пипер
Задушаваме лука в зехтина и изсипваме яйцата от чинията...
рецепта »

Публикувано от: Radka Petrova | Коментари (2) | Рейтинг 870 | Снимки (1)
Тагове:
брашно, прясно мляко, яйца, сода за хляб, сол, олио
Тази бърза закуска е правена по детските градини през 80-те години.
рецепта »

Публикувано от: Илияна Димова | Коментари (2) | Рейтинг 730 | Снимки (1)
Тагове:
картофи, моркови, кисели краставички, майонеза, заквасена сметана, яйца, нишесте, къри, сол, олио
Нарязваме на кубчета картофите, морковите и киселите краставички. Овкусяваме с къри и сол на вкус...
рецепта »

Публикувано от: Radka Petrova | Коментари (2) | Рейтинг 840 | Снимки (14)
Тагове:
яйца, захар, кисело мляко, сода за хляб, брашно, олио
Разбиваме продуктите и замесваме тесто, което оставяме за един час...
рецепта »

Публикувано от: Живка Андонова | Коментари (0) | Рейтинг 795 | Снимки (2)
Тагове:
свинско месо, праз, соев сос, вино, олио
Свинското месо се нарязва на хапки и се слага в тиган с малко олио да се задушава...
рецепта »

Публикувано от: Radka Petrova | Коментари (0) | Рейтинг 880 | Снимки (5)
Тагове:
риба, шаран, сол, оцет, царевично брашно, олио, картофи, магданоз
Поставяме в дълбок съд чистения шаран нарязан, наливаме вода да покрие рибата, слагаме солта и оцета...
рецепта »

Публикувано от: Теодора Николова | Коментари (1) | Рейтинг 738 | Снимки (3)
Тагове:
праз, печени чушки, брашно, оризово брашно, нишесте, яйца, вода, сол, бял пипер, олио
Празът се почиства и нарязва на тънки лентички с дължина 5 см., а червените чушки - на тънки жулиени...
рецепта »

Публикувано от: Radka Petrova | Коментари (0) | Рейтинг 724 | Снимки (1)
Тагове:
пилешки крилца, пилешко месо, яйца, галета, олио, зеленчукова пикантина
Сваряваме изчистените пилешки крилца. След като изстинат потапяме ги едно по едно в разбитото яйце, после в галета и пържим в силно загрято олио...
рецепта »
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »