Домашен хляб
Вкусна класическа рецепта.Правя я за пореден път и се получава добре.Този път поръси с ленено семе.Вътре също сложих малко..
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Коментари към рецептите
Вкусна класическа рецепта.Правя я за пореден път и се получава добре.Този път поръси с ленено семе.Вътре също сложих малко..
Вкусни се получават.Направих ги на същия принцип но в форма която не ги реже на триъгълници.Правя ги няколко пъти но мисля че по добре е на вкус като са вамазани отвън с масло и запечени.
Вторият път намазап всяка кора с разтопено масло.Редих ги една върху друга, каша и пак намазани с масло кори една върху друга.Нарязах и пак намазана и опекох.Намалих на 1 чаша брашно и сложих 1/2 чаша олио.Така става по-добре.Иначе идеята на рецептата е добра.
Намалих захарта в сиропа на 1 чаша и овеличих водата на 2 и 1/2 чаша.Вътре сложих канела.Направих го вторият път с канела.Смятам че така е по вкусна защото на орехите ходи канела 2 ч.л.
Чуден вкус със зеленчуци.Добавих и бамя.Приготвех с домашно гледани зеленчуци.Класика.
Вкусни бански стават.Направих единични вити.Хем вкусни, вкусни, леко препеченички.С боза или разбит компот стават прекрасни.Чудна закуска.
Много вкусно стана.Замених със сладко от смокини.Хареса ми рецептата.Сложих по указания начин в купички.Става много удобно за хапване.
Бърза и и кономична.Този път обаче хляба го нарязах на хапки и обърках с др.продукти.За завършек поръси с поръска.Пекох в кексова форма.
Става страхотно вкусна става. Класика. Правя я често. Аз добавям млад, дребен грах от консерва.Така става по - завършен вкус.
Универсална рецепта за хляб. Аз го пека на 180 гр.Мисля че така е по-добре. Втасва за да стане по пухкав, по висок около 50 мин. според мен.Така се получава по-добре. Намазах с жълтък, разбит с вилица с малко олио, с помоща на четка. Поръсих с поръска от семена.Пробвайте, става страхотен!
Вкусно се получи. Добавих майонеза. Така стана по-вкусно. Препоръчвам с майонеза. Става и като разядка, но и да си намажеш на филия.
Обикновенна и лесна торта, но вкусна.С крем нишесте и мляко, бисквити-класика.Вместо пръчици поръсих с конфети.Подходяща за деца.
Уникален български вкус.Винаги се получават и стават бързо.Вкусни.Отгоре поръси с поръчка, която дава още по-хубаво вкус.
Вкусен предел.Отгоре сложих парченца масло вместо ръка на на олио и поръсих с кафява захар Мусковадо за аромат.Маслото даде страхотен вкус.Ще пробвам пак.
Вкусна рецепта, но мисля че 30-40 мин. са малко.Печенито при мен беше повече.Пекох на 200 градуса иначе ги грабва огъня.Сложих магданоз, а не е подходяща чубрица-стана вкусно.
Вкусно ястие.Добавих му пресен червен пипер.Крехко телешко с ориз-класика.Пипера даде страхотен вкус.
Много вкусно и лесно.Вместо в тава направих в отделни купички, като отделни порцийки бисквитена торта с крем, орехи и сушени плодове.В случая орехите дадоха много хубав вкус-от тях сложих малко повечко.Прибавих и сушени вишни.Шоколадоя пудинг даде на картичката страхотен вкус и аромат, бисквитките-обикновенни кръгли с мляко също.Подходяща торта-бърза за следобедното кафе.
Изпробвах и стана кусно. Има гладкост и аромат.Течният шоколад който се получи не е с голяма гъстота, която очаквах. Стана по течен, но въпреки това пак е вкусен, може би сухото мляко което сега се продава в магазините не е с качеството, което е било преди.Изпробвах не сладко натурално какао, тъмно на цвят, което пък му даде хубав шоколадов вкус.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | напред »
реклама
реклама