Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Домашен хляб

Домашен хляб

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

250 мл. вода
1 ч. л. сол
1 ч.л. захар
половин кубче мая
олио
брашно

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Домашен хляб

От изброените продукти се замесва тесто, което се оформя и слага в намаслена тава и се оставя да втасва около 30 мин., след което се пече във фурна на 220 градуса.



Още рецепти за Други изделия

Рецепта за Чабата Чабата

Рецепта за Хляб с моцарела Хляб с моцарела

Рецепта за Чеснова пърленка Чеснова пърленка

Рецепта за Пърленки Пърленки

Рецепта за Усукан празник Усукан празник

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар07 Януари 2023
Peti A
Универсална рецепта за хляб. Аз го пека на 180 гр.Мисля че така е по-добре. Втасва за да стане по пухкав, по висок около 50 мин. според мен.Така се получава по-добре. Намазах с жълтък, разбит с вилица с малко олио, с помоща на четка. Поръсих с поръска от семена.Пробвайте, става страхотен!
Преди няколко дни правих хляба, обаче има един недостатък...Стига само за едно ядене :)))



Ако желаете, може да сложите линк към Домашен хляб


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама