Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено агнешко - II вариант

Печено агнешко - II вариант

Разпечатай

от готварската книга на Radka Petrova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1.500 грама прясно агнешко
1 връзка пресен лук, нарязан на ситно
2 с.л. олио
сол
черен пипер
червен пипер
джоджен
250 грама бира

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Печено агнешко - II вариант

Смесваме олиото, лука, солта, черния пипер, червения пипер и джоджена и овалваме порциите агнешко. Поставяме оваляните порции в тава и поливаме с бирата и слагаме малко вода, запечатваме с фолио и печем. Първо печем 30 минути на 250 градуса. После около 2 часа на 150 градуса.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Печено агнешко - II вариант


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама