Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Агнешка супа

Агнешка супа

Разпечатай

от готварската книга на Radka Petrova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 с.л. олио
3 стръка пресен лук, нарязан на ситно
1 ч.ч. ориз
300 грама сварени агнешки дреболии
сол
черен пипер
щипка червен пипер
джоджен

за застройката:

1 жълтък
3-4 с.л. кисело мляко
оцет

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Задушаваме лука в олиото, поставяме ориза, дреболиите и подправките, наливаме водата. След като се свари ориза застройваме. Вземаме с черпак от горещата супа и поставяме в разбитата застройка, като разбъркваме непрекъснато - така каляваме застройката.


Продукти: олио, зелен лук, ориз, агнешки дреболии, сол, черен пипер, червен пипер, джоджен, яйца, кисело мляко, оцет

Тагове: Рецепти за Великден, Рецепти за Гергьовден

Добави към любими рецепти Добави във Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks



Вашето мнение е важно за нас. Споделете го!

За да коментирате тази рецепта трябва да се регистрирате и да влезете в своя профил


Ако желаете, може да сложите връзка към Агнешка супа


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я

реклама

Evro.net



реклама