Лесен и вкусен кекс
Разбърква се всичко и се пече на умерена фурна около 30 мин.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти » Рецепти за Кексове
Обеленият портокал се пасира в блендер. В дълбока купа се разбиват яйцата и захарта...
Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Прибавете олиото и какаото...
Това е любимият ми десерт. Научих го от майка ми, когато бяхме малки тя винаги ни го приготвяше. Всяка седмица, когато сме заедно със семейството ми го приготвям, защото става много бързо, а и когато имаме гости пак го приготвям ...
Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг. Започнете да добавяте захарта на тънка струя...
Белтъците се отделят от жълтъците и се разбиват със захарта. Прибавят се един по един жълтъците, после млякото и маслото...
Разбийте добре две цели яйца с два жълтъка и захарта (150 гр). Прибавете млякото и олиото...
Киселото мляко, содата и захарта се разбиват и се оставят да престоят около 20 минути...
В купа се смесват всички сухи продукти. Отделно се смесват яйцата, прясното мляко и кравето масло...
Яйцата се разбиват със захарта (кафявата и кристалната). Добавят се олиото, прясното мляко...
Маслото, канелата и захарта се разбиват на крем. След това се добавят жълтъците...
Разбивате белтъците с 1 ч.л. захар и 1-2 капки лимонов сок, на сняг. Жълтъците се разбиват с останалата захар...
Стафидите съдържат голямо количество антиоксиданти и не съдържат холестерол. Те съдържат магнезий и калий, който е полезен за сърцето. Едно от най-полезните свойства на стафидите е способността им да отстраняват отоци.
Разбиваме яйцата и захарта, докато захарта се стопи. Прибавяме олиото и киселото мляко със содата...
Яйцата трябва да са на стайна температура, а брашното - предварително пресято...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | напред »
реклама