Начало » Десерти » Рецепти за Кексове » рецепта Унгарски шоколадов кекс
Унгарски шоколадов кекс

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
225 гр. масло
100 гр. захар
щипка канела
6 яйца
200 гр. черен шоколад
100 гр. брашно
за украсата:
1 шоколад Милка с ягоди
100 гр. малини
Маслото, канелата и захарта се разбиват на крем. След това се добавят жълтъците. Шоколадът се разтапя в тенджерка заедно с малко масло. Оставя се да се охлади и след това се прибавя към сместа. Белтъците се разбиват на сняг. Прибавят се към шоколадовата смес. Накрая се сипва брашното и се разбърква хубаво. Кексът се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Шоколадът се разтапя и се намазва хубаво кекса, отгоре се нареждат малините.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Унгарски шоколадов кекс
От форум:
От друг сайт: