Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо
Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Препенвам пилешкото и оставям да ври до готовност. В тенджера под налягане сварих месото за около 10 минути. После обезкостявам, за удобство при консумиране. В друга тенджера задушавам всички зеленчуци с олио до готовност. Добавям задушените зеленчуци към бульона и обезкостеното месо. Затворих за още 5 минути да се хомогенизират всички продукти. Овкусих със черен пипер, млян и чубрица. Да ви е вкусно! Стана чудесна!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо
От форум:
От друг сайт: