Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо
Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Препенвам пилешкото и оставям да ври до готовност. В тенджера под налягане сварих месото за около 10 минути. После обезкостявам, за удобство при консумиране. В друга тенджера задушавам всички зеленчуци с олио до готовност. Добавям задушените зеленчуци към бульона и обезкостеното месо. Затворих за още 5 минути да се хомогенизират всички продукти. Овкусих със черен пипер, млян и чубрица. Да ви е вкусно! Стана чудесна!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Зеленчукова супа с обезкостено пилешко месо
От форум:
От друг сайт: