Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Рибена чорбица
Рибена чорбица

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В тензух и в тенджера под налягане сварих рибата и главите за около 5 минути. Мидите бяха сварени и само ги почистих от зеленото. Обезкостих всички риби и ги добавих в бульона. В друга тенджера, докато варих рибата и обезкостявах, задуших два стръка праз и една зелена пиперка до готовност. Добавих ги и тях към бульона с рибата, нарязах на кубчета няколко малки картофа за плътност. Тъй като рибните ми продукти бяха доста, налях към бульона и един литър гореща вода. Още малко сол и доварих на бавен огън за картофите. Подправих с лимоновия сок и зелените подправки. Аз имах девисил, магданоз и целина. Малко млян черен пипер и е готова. Стана много вкусна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Рибена чорбица
От форум:
От друг сайт: