Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Рибена чорбица

Рибена чорбица

Разпечатай

от готварската книга на Niki Zhelyazkova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 скумрия
2 малки кръгчета от сьомга
две-три глави от сьомга
200 г миди, изчистени
3 малки картофа
1 зелена пиперка
два праза
сол
девисил
магданоз
целина
черен пипер-млян
олио
за задушаване на зеленчука сока на 1 лимон

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Рибена чорбица

В тензух и в тенджера под налягане сварих рибата и главите за около 5 минути. Мидите бяха сварени и само ги почистих от зеленото. Обезкостих всички риби и ги добавих в бульона. В друга тенджера, докато варих рибата и обезкостявах, задуших два стръка праз и една зелена пиперка до готовност. Добавих ги и тях към бульона с рибата, нарязах на кубчета няколко малки картофа за плътност. Тъй като рибните ми продукти бяха доста, налях към бульона и един литър гореща вода. Още малко сол и доварих на бавен огън за картофите. Подправих с лимоновия сок и зелените подправки. Аз имах девисил, магданоз и целина. Малко млян черен пипер и е готова. Стана много вкусна.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Рибена чорбица


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама