Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Запечени картофи с бекон
Запечени картофи с бекон

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг. картофи
300 гр. бекон
кашкавал
1 кисела краставичка
250 мл. сметана
сол
черен пипер
Картофите се сваряват, след като се сварят се обелват и нарязват в тавичка. Върху тях се нарежда нарязаният на кубчета бекон. Нарязва се и краставичката отгоре. Сметаната се изсипва и най-отгоре се настъргва кашкавал. Поръсва се със сол и черен пипер. Пече се в умерено загрята фурна около 30 минути.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Лесно и вкусно!
Ако желаете, може да сложите линк към Запечени картофи с бекон
От форум:
От друг сайт:
Елена Пенчева