www.Az-gotvia.bg - Сайт за изпитани рецепти и кулинарни изкушения

Публикувана от Диана Димитрова на 06 Октомври 2013

Торта с ябълки и цедено кисело мляко

Необходими продукти
2 пак. обикновени бисквити (малки)
5 ябълки
1 ч.ч. орехи
1 ч.ч. захар
1/2 пак. канела
500 гр. цедено кисело мляко

С помощта на чопър смиламе бисквитите и орехите. Обелваме и рендосваме ябълките на едро ренде. Всичко се омесва на тесто заедно със захарта и канелата. Слагаме го във форма за торта с ринг и приплесваме плътно. Изсипваме цеденото кисело мляко и украсяваме по желание. Оставя се в хладилник за 5-6 часа да стегне.