Начало » Десерти » Рецепти за Пържени сладки » рецепта Толумби по анадолски

Толумби по анадолски

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за тестото:
300 мл.вода
300 гр.брашно
4 ч.л.захар
1 яйце
1 с.л.масло

за сиропа:
200 гр.захар
300 мл.вода
2 пакетчета ванилия
олио за пържене

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Толумби по анадолски

Слагаме водата за тестото да заври, прибавяме маслото и захарта. Когато кипнат добавяме брашното. Разбъркваме добре да няма бучки, докато започне да се отделя от съда. Оставяме да се охлади леко и прибавяме яйцето.

Загряваме олиото. Слагаме тестото в шприц и шприцоваме толумбите в мазнината. Докато се пържат толумбите, правим сиропа като сваряваме водата, ванилията и захарта за 5 минути. Вадим готовите толумби и ги слагаме директно в горещия сироп.



Още рецепти за Пържени сладки

Рецепта за Понички с пудра захар Понички с пудра захар

Рецепта за Понички с дупка Понички с дупка

Рецепта за Панделки Панделки

Рецепта за Понички с шоколад Понички с шоколад

Рецепта за Понички Понички

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Много са вкусни!



Ако желаете, може да сложите линк към Толумби по анадолски


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама