Публикувана от Шери Курт на 27 Април 2012
![]() | Необходими продукти за тестото: 300 мл.вода 300 гр.брашно 4 ч.л.захар 1 яйце 1 с.л.масло за сиропа: 200 гр.захар 300 мл.вода 2 пакетчета ванилия олио за пържене |
Слагаме водата за тестото да заври, прибавяме маслото и захарта. Когато кипнат добавяме брашното. Разбъркваме добре да няма бучки, докато започне да се отделя от съда. Оставяме да се охлади леко и прибавяме яйцето. Загряваме олиото. Слагаме тестото в шприц и шприцоваме толумбите в мазнината. Докато се пържат толумбите, правим сиропа като сваряваме водата, ванилията и захарта за 5 минути. Вадим готовите толумби и ги слагаме директно в горещия сироп. |