Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Сърца от кренвирши
Сърца от кренвирши

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 4 порции:
4 кренвирша
4 яйца
клечки за зъби
Кренвиршите се обелват и се срязват по дължина, като в единия край се оставя около 3 см, без да се режат. Сгъват се като сърца и краищата се забождат с клечка за зъби. Така оформените сърчица се подреждат в тавичка, намазана с масло, в средата се чуква по едно яйце и се изпичат на умерена фурна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Да,има много варианти!Тези са ми мил спомен от детството!
И аз правя такива, но слагам под яйцето сирене и печена чушка.Бързо,лесно, вкусно!
Ако желаете, може да сложите линк към Сърца от кренвирши
От форум:
От друг сайт:
Доника Пенева