Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Сърца от кренвирши
Сърца от кренвирши

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 4 порции:
4 кренвирша
4 яйца
клечки за зъби
Кренвиршите се обелват и се срязват по дължина, като в единия край се оставя около 3 см, без да се режат. Сгъват се като сърца и краищата се забождат с клечка за зъби. Така оформените сърчица се подреждат в тавичка, намазана с масло, в средата се чуква по едно яйце и се изпичат на умерена фурна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Да,има много варианти!Тези са ми мил спомен от детството!
И аз правя такива, но слагам под яйцето сирене и печена чушка.Бързо,лесно, вкусно!
Ако желаете, може да сложите линк към Сърца от кренвирши
От форум:
От друг сайт:
Доника Пенева