Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Свински дроб с вино и праз
Свински дроб с вино и праз

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свински дроб около 1 кг.
3 стръка праз
2 глави лук
2-3 с.л. доматен концентрат
1/2 ч.ч. вино
1/2 ч.ч. олио
сол
Нарежете дроба на парченца и го накиснете във вода за около 20-30 мин. Сложете го в тавичка във фурната, поръсете го с олиото и запечете. Добавете нарязания праз и нарязаните главички лук. Добавете виното и доматения концентрат. Печете до готовност, като разбърквате. Овкусете със сол.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
страхотно е..........много вкусно.....
Ако желаете, може да сложите линк към Свински дроб с вино и праз
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова