Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Свински дроб с вино и праз

Свински дроб с вино и праз

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Константинова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

свински дроб около 1 кг.
3 стръка праз
2 глави лук
2-3 с.л. доматен концентрат
1/2 ч.ч. вино
1/2 ч.ч. олио
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Свински дроб с вино и праз

Нарежете дроба на парченца и го накиснете във вода за около 20-30 мин. Сложете го в тавичка във фурната, поръсете го с олиото и запечете. Добавете нарязания праз и нарязаните главички лук. Добавете виното и доматения концентрат. Печете до готовност, като разбърквате. Овкусете със сол.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар04 Февруари 2013
Илияна Димова
Много вкусно ястие!
Аватар03 Февруари 2013
Даниела Иванова
страхотно е..........много вкусно.....



Ако желаете, може да сложите линк към Свински дроб с вино и праз


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама