Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Свинска шкембе чорба
Свинска шкембе чорба

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 сварено свинско шкембе
1 глава лук
сол
олио
За застройка:
1 яйце
3 с.л. кисело мляко
1 с.л. брашно
няколко капки оцет
Лукът се реже дребно и се запържва в олио, добавя се нарязаното шкембе и малко вода и се задушава 10 минути. Налива се вода, колкото искаме да е количеството на супата, вари се още 10 минути, посолява се и се маха от котлона. Прави се застройка от разбитото яйце, смесено с киселото мляко, оцетът и брашното и се добавя към супата.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свинска шкембе чорба
От форум:
От друг сайт: