Начало » Десерти » Рецепти за Други десерти » рецепта Сусамки
Слагаме сусама в тавичка да се запече във фурната докато порозовее. Медът и захарта стопяваме в дълбок съд /тенджера/ с постоянно бъркане. После изключваме печката и добавяме сусама към захарта и меда - бъркаме енергично. После сместа се изсипва върху намазана с олио дъска, а с намокрена с вода точилка се разтила сместа и се нарязва на форми по желание.
Още рецепти за Други десерти
Скони с шоколад - English Scones
Еклери с крем с портокалови корички и розова глазура
Мъфини с малини, къпини, касис и боровинки
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Сусамки
От форум:
От друг сайт:
Десислава Трифонова