Начало » Десерти » Рецепти за Сладкиши » рецепта Сладкиш с крема сирене и сладко

Сладкиш с крема сирене и сладко

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Великова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2/3 бурканче сладко от цели череши
100 г. масло
260 г. маслени бисквити
1 1/3 кутийка от 200 г. крема сирене
1/2 кофичка от 400 г. кисело мляко - 3,6 %
2 с.л захар

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Сладкиш с крема сирене и сладко

Използваме маслени бисквити. Първо ги смиламе в блендер да станат на пясък. Слагаме ги в купа и ги смесваме с маслото. Разбъркваме с ръце всичко до получаване на гъста смес. Разстиламе я на дъното на малка тавичка, така че да се образува блат. В купа смесваме 200 г. кисело мляко от 3,6 % с 260 г. крема сирене натурално. Аз използвах "Рупите", което е с приятен вкус и не е солено. Прибавяме 2 с.л захар. Разбъркваме всичко до гъста смес, която трябва да е гладка и да няма бучици. Разстиламе върху бисквитения слой и заглаждаме. Най - отгоре мажем със сладко от цели череши. Заглаждаме внимателно, като не се смесват целите череши с бялата смес. Количеството сладко е 2/3 от малко бурканче.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Сладкиш с крема сирене и сладко


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама