Начало » Десерти » Рецепти за Сладкиши » рецепта Сладкиш с крема сирене и сладко
Сладкиш с крема сирене и сладко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2/3 бурканче сладко от цели череши
100 г. масло
260 г. маслени бисквити
1 1/3 кутийка от 200 г. крема сирене
1/2 кофичка от 400 г. кисело мляко - 3,6 %
2 с.л захар
Използваме маслени бисквити. Първо ги смиламе в блендер да станат на пясък. Слагаме ги в купа и ги смесваме с маслото. Разбъркваме с ръце всичко до получаване на гъста смес. Разстиламе я на дъното на малка тавичка, така че да се образува блат. В купа смесваме 200 г. кисело мляко от 3,6 % с 260 г. крема сирене натурално. Аз използвах "Рупите", което е с приятен вкус и не е солено. Прибавяме 2 с.л захар. Разбъркваме всичко до гъста смес, която трябва да е гладка и да няма бучици. Разстиламе върху бисквитения слой и заглаждаме. Най - отгоре мажем със сладко от цели череши. Заглаждаме внимателно, като не се смесват целите череши с бялата смес. Количеството сладко е 2/3 от малко бурканче.
Още рецепти за Сладкиши
Сладкиш с шоколад и сушени сини сливи
Сиропиран ябълков сладкиш със златни стафиди
Сиропиран сладкиш с канела и какао
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сладкиш с крема сирене и сладко
От форум:
От друг сайт: