Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Сухо пуешко филе за мезе
Сухо пуешко филе за мезе

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Вземаме пуешко филе, от замразените или пресни. Добре размразени се засипват със сол и така стоят 5-6 часа. Измиват се от солта и се слагат в съд с равни части вода и оцет за 12 часа да престоят така. Изваждат се от оцетената смес и се отцеждат в гевгир много добре. В купа си правим смес от подправките и добре подсушени ги овалваме навсякъде. Нанизваме ги на конец и закачаме на хладно и проветриво място за около седмица. Те са тънки и много бързо се изсушават. Готови са за консумация до дни след като сме ги направили.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сухо пуешко филе за мезе
От форум:
От друг сайт: