Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Сухо пуешко филе за мезе
Сухо пуешко филе за мезе

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Вземаме пуешко филе, от замразените или пресни. Добре размразени се засипват със сол и така стоят 5-6 часа. Измиват се от солта и се слагат в съд с равни части вода и оцет за 12 часа да престоят така. Изваждат се от оцетената смес и се отцеждат в гевгир много добре. В купа си правим смес от подправките и добре подсушени ги овалваме навсякъде. Нанизваме ги на конец и закачаме на хладно и проветриво място за около седмица. Те са тънки и много бързо се изсушават. Готови са за консумация до дни след като сме ги направили.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сухо пуешко филе за мезе
От форум:
От друг сайт: