Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Сухо пуешко филе за мезе
Сухо пуешко филе за мезе

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Вземаме пуешко филе, от замразените или пресни. Добре размразени се засипват със сол и така стоят 5-6 часа. Измиват се от солта и се слагат в съд с равни части вода и оцет за 12 часа да престоят така. Изваждат се от оцетената смес и се отцеждат в гевгир много добре. В купа си правим смес от подправките и добре подсушени ги овалваме навсякъде. Нанизваме ги на конец и закачаме на хладно и проветриво място за около седмица. Те са тънки и много бързо се изсушават. Готови са за консумация до дни след като сме ги направили.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сухо пуешко филе за мезе
От форум:
От друг сайт: