Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Домашна маслинова паста
Маслините се отделят от костилките. Слагат се в купа и се налива зехтинът. Пасират се с пасатор до получаване на гладка смес. Слагаме в буркан в хладилника. Маслините са леко солени и кисели и затова не подправям със сол, но ако вашите са безсолни сложете леко сол на вкус. Мажете с пастата филийки, брускети иили използвайте при подготовка на закуски.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Домашна маслинова паста
От форум:
От друг сайт: