Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Домашна маслинова паста
Маслините се отделят от костилките. Слагат се в купа и се налива зехтинът. Пасират се с пасатор до получаване на гладка смес. Слагаме в буркан в хладилника. Маслините са леко солени и кисели и затова не подправям със сол, но ако вашите са безсолни сложете леко сол на вкус. Мажете с пастата филийки, брускети иили използвайте при подготовка на закуски.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Домашна маслинова паста
От форум:
От друг сайт: