Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Сач с пилешко месо

Сач с пилешко месо

Разпечатай

от готварската книга на Нина Райчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 бр. пилешки пържоли от бут
1 голяма глава лук
5-6 моркова
3-4 печени чушки
десетина розички замразени броколи
2-3 стръка пресен лук
300 гр заквасена сметана
100 гр топено сирене
олио
сол
черен пипер
чубрица

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Сач с пилешко месо

Пържолите се нарязват на хапки, лукът на полумесеци, чушките и морковите - на ленти, пресният лук - на ситно. Сачът се намазнява и постепенно се загрява. Първо се запича месото и когато се зачерви се прибавят лукът и морковите. Когато те омекнат се слагат и останалите зеленчуци и подправките. Накрая се изсипват сметаната и топеното сирене и се готви докато сиренето се стопи и се получи апетитен сос. Ястието се консумира топло.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Сач с пилешко месо


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди