Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Сач с пилешко месо
Сач с пилешко месо
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 бр. пилешки пържоли от бут
1 голяма глава лук
5-6 моркова
3-4 печени чушки
десетина розички замразени броколи
2-3 стръка пресен лук
300 гр заквасена сметана
100 гр топено сирене
олио
сол
черен пипер
чубрица
Пържолите се нарязват на хапки, лукът на полумесеци, чушките и морковите - на ленти, пресният лук - на ситно. Сачът се намазнява и постепенно се загрява. Първо се запича месото и когато се зачерви се прибавят лукът и морковите. Когато те омекнат се слагат и останалите зеленчуци и подправките. Накрая се изсипват сметаната и топеното сирене и се готви докато сиренето се стопи и се получи апетитен сос. Ястието се консумира топло.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сач с пилешко месо
От форум:
От друг сайт: