Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Сач с пилешко месо
Сач с пилешко месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 бр. пилешки пържоли от бут
1 голяма глава лук
5-6 моркова
3-4 печени чушки
десетина розички замразени броколи
2-3 стръка пресен лук
300 гр заквасена сметана
100 гр топено сирене
олио
сол
черен пипер
чубрица
Пържолите се нарязват на хапки, лукът на полумесеци, чушките и морковите - на ленти, пресният лук - на ситно. Сачът се намазнява и постепенно се загрява. Първо се запича месото и когато се зачерви се прибавят лукът и морковите. Когато те омекнат се слагат и останалите зеленчуци и подправките. Накрая се изсипват сметаната и топеното сирене и се готви докато сиренето се стопи и се получи апетитен сос. Ястието се консумира топло.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сач с пилешко месо
От форум:
От друг сайт: