Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Сач
Сач
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2-3 кг. месо (различно) - пилешко филе, карначета, свински пържоли, свинско месо, нарязано на парчета
0.5 кг гъби
0.5 кг чушки - червени и зелени
2-3 моркова
0.5 кг лук
2-3 домата
100 гр. кашкавал
чубрица
подправки
1 ч.ч. бяло вино
Нарязаното на кубчета месо и пържолите се изпържват. Загрявате сача и ги слагате вътре на слаб огън. След като се получи златистият загар и след като сте опитали няколко парчета, за да видите дали са готови, може да сложите лука и чушките, доматите, гъбите, морковите, нарязани на кръгчета. Всичко това се изпържва в сача, прибавят се и подправките и 1 чаша бяло вино. Накрая събирате всичко и най-отгоре се поръсва с кашкавал и се слага в поставката и се сервира. БОН АПЕТИ !!! ДА ВИ Е СЛАДКО!!!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Сач
От форум:
От друг сайт:
Татяна Караджова