Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Сач

Сач

Разпечатай

от готварската книга на Милена Антонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2-3 кг. месо (различно) - пилешко филе, карначета, свински пържоли, свинско месо, нарязано на парчета
0.5 кг гъби
0.5 кг чушки - червени и зелени
2-3 моркова
0.5 кг лук
2-3 домата
100 гр. кашкавал
чубрица
подправки
1 ч.ч. бяло вино

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Сач

Нарязаното на кубчета месо и пържолите се изпържват. Загрявате сача и ги слагате вътре на слаб огън. След като се получи златистият загар и след като сте опитали няколко парчета, за да видите дали са готови, може да сложите лука и чушките, доматите, гъбите, морковите, нарязани на кръгчета. Всичко това се изпържва в сача, прибавят се и подправките и 1 чаша бяло вино. Накрая събирате всичко и най-отгоре се поръсва с кашкавал и се слага в поставката и се сервира. БОН АПЕТИ !!! ДА ВИ Е СЛАДКО!!!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар12 Декември 2011
Татяна Караджова
е това е най-питателното ястие за зимния сезон, хем е оригинално, хем насища гладни гости



Ако желаете, може да сложите линк към Сач


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама