Публикувана от Милена Антонова на 09 Декември 2011
![]() | Необходими продукти 2-3 кг. месо (различно) - пилешко филе, карначета, свински пържоли, свинско месо, нарязано на парчета 0.5 кг гъби 0.5 кг чушки - червени и зелени 2-3 моркова 0.5 кг лук 2-3 домата 100 гр. кашкавал чубрица подправки 1 ч.ч. бяло вино |
Нарязаното на кубчета месо и пържолите се изпържват. Загрявате сача и ги слагате вътре на слаб огън. След като се получи златистият загар и след като сте опитали няколко парчета, за да видите дали са готови, може да сложите лука и чушките, доматите, гъбите, морковите, нарязани на кръгчета. Всичко това се изпържва в сача, прибавят се и подправките и 1 чаша бяло вино. Накрая събирате всичко и най-отгоре се поръсва с кашкавал и се слага в поставката и се сервира. БОН АПЕТИ !!! ДА ВИ Е СЛАДКО!!! |