Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Различна бисквитена торта

Различна бисквитена торта

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

250 г маргарин
1 и 1/2 ч.ч. пудра захар
2 пакета бисквити Закуска
200 г сладко от ягоди
1 ч.ч. смлени орехи
1 ванилия
1 ч.ч. прясно мляко

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Различна бисквитена торта

Маргаринът, захарта и ванилията се разбиват на пухкав крем. Бисквитите се потапят за секунда в прясното мляко и се подреждат върху целофан в три колонки от по четири бисквити в колона, маже се със крем и се слага още един пласт бисквити. Правят се общо три пласта бисквити с три пласта крем.

В купа се смесват сладкото с 1/2 ч.ч. орехи и няколко натрошени бисквити, за да може сместа да не е течна. Тази смес се слага върху третия пласт крем. След това с помощта на целофана се прави триъгълно руло (като двата странични пласта бисквити се прилепят във върха на пирамидата). Изчаква се малко, за да се залепят бисквитите и целофанът се отваря. Рулото се маже с останалата част от крема и се поръсва с 1/2 ч.ч. орехи. Оставя се да престои в хладилника поне 2 часа.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар05 Януари 2012
Шери Курт
Наистина лесно се приготвя, а е и много вкусна!
Тази торта е много хубава и става лесно :))))



Ако желаете, може да сложите линк към Различна бисквитена торта


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама