Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Пържен паламуд
Пържен паламуд

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
паламуд
лимонов сок
сол
растително масло
брашно
Паламудът се почиства, нарязва се на парчета, маринова се с лимоновия сок и сол и се оставя да отлежи десетина минути. Овалва се в брашното и се пържи до тъмнозлатист цвят в предварително сгорещената мазнина. Поднася се с резенче лимон.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пържен паламуд
От форум:
От друг сайт: