Начало » Предястия » Рецепти за Студени предястия » рецепта Пълнени мидички
Пълнени мидички

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1/2 пакет макарони-едри мидички
2 моркова
2 скилидки чесън
1/2 домашен суджук
1/2 кафяна чашка кетчуп
чубрица
Чесънът се нарязва на ситно и се запържва в малко мазнина, добавят се морковите, нарязани на кубчета. Като се задушат се добавя и суджука, нарязан на кубчета, след 2-3 минути се добавят кетчупа и чубрицата. Макароните се сваряват във вряща вода. Когато са готови се измиват със студена вода и всяка мидичка се пълни с плънката.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнени мидички
От форум:
От друг сайт: