Начало » Предястия » Рецепти за Студени предястия » рецепта Пълнени мидички
Пълнени мидички

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1/2 пакет макарони-едри мидички
2 моркова
2 скилидки чесън
1/2 домашен суджук
1/2 кафяна чашка кетчуп
чубрица
Чесънът се нарязва на ситно и се запържва в малко мазнина, добавят се морковите, нарязани на кубчета. Като се задушат се добавя и суджука, нарязан на кубчета, след 2-3 минути се добавят кетчупа и чубрицата. Макароните се сваряват във вряща вода. Когато са готови се измиват със студена вода и всяка мидичка се пълни с плънката.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнени мидички
От форум:
От друг сайт: