Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Пълнени гъби, запечени с кашкавал
Пълнени гъби, запечени с кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
големи гъби печурки
пилешко филе - сварено
топено сирене
чисто масло
черен пипер - смлян
краве кашкавал
Гъбите се изтърбушват отвътре и се пълнят със свареното пилешко филе. Слага се резенче топено сиренце, бучка краве масло и се поръсва с черен пипер. Слага се във фурната. Запичат се с фолио отгоре до омекване на гъбите. След като фолиото се премахне, се настъргва кашкавал и се запича до зачервяване.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнени гъби, запечени с кашкавал
От форум:
От друг сайт: