Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Постно гювече
Постно гювече

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 4 броя:
4 бр.яйца
около 200 гр. сирене
4 картофа
4 моркова
около 100 гр. замразен грах
1 ч.ч. пасирани домати
олио
сол
чубрица
Картофите и морковите се нарязват на кубчета и се бланшират във вряща вода за няколко минути. В гювечета се капва малко олио и се разпределят всички зеленчуци, подправките, нарязаното на кубчета сирене и най - отгоре се чуква по едно яйце. Долива се по малко вода и се пекат докато стегне яйцето.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Постно гювече
От форум:
От друг сайт: