Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Пилешки дробчета с майонеза
Пилешки дробчета с майонеза

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг пилешки дробчета
2 глави лук
3-4 червени и зелени чушки
250 гр гъби
1 и 1/2 оп. майонеза
150 гр кашкавал
сол
черен пипер
Сварете измитите дробчета в подсолена вода за пет минути. Отцедете и ги смесете с майонезата. Изсипете ги в тавичка за печене. Запържете лука, нарязан на полумесеци. Добавете чушките, след пет минути и гъбите. Подправете със сол и пипер. Изсипете ги върху дробчетата и отгоре настържете кашкавала. Запечете на 200 градуса около 15-20 минути.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки дробчета с майонеза
От форум:
От друг сайт: