Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле с ориз - II вариант
Пиле с ориз - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 ч.чаша ориз
пилешко месо по желание
олио или зехтин около 1 к.чаша
1 малка глава кромид лук
4 ч.чаши вода
пикантина
бахар
черен пипер
червен пипер
сол
Слагаме пилешкото месо да се запържи хубаво до зачервяване в тиган, като го посоляваме. Отделно в тава слагаме ориза, водата, олиото и всички подправки, без червения пипер и солта. Добавяме и ситно нарязаният кромид лук. Вече запържените бутчета също прибавяме в тавата като ги поръсваме с червен пипер. Слагаме да се пече в силно загрята фурна и след като заври намаляваме на 150 градуса.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пиле с ориз - II вариант
От форум:
От друг сайт: