Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле с лапад

Пиле с лапад

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

половин пиле
лапад
5 глави лук
3 с.л. доматено пюре
4 с.л. олио
сол
2 ч.л. червен пипер
сух джоджен

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пиле с лапад

Пилето се нарязва на порции и се запържва от двете страни в олиото до златисто, след това се добавя вода и се задушава половин час. Прибавя се едро нарязания кромид лук и 2 ч.ч. вода и се вари докато лукът омекне. След това се добавя червения пипер, доматеното пюре и предварително попареният лапад. Вари се още 10 минути и се подправя с джоджен.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пиле с лапад


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама