Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пиле фрикасе - II вариант
Пиле фрикасе - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пиле
1 глава лук,
1 морков
магданоз
4 лъжици брашно
олио
4 яйца
сол
Пилето се нарязва на порции. Вари се в подсолена вода заедно с едро нарязания лук и морков и ненарязаният магданоз. След като се свари пилето бульонът се прецежда. Прави се запръжка от 4 лъжици брашно с малко олио, запръжката се разрежда с бульона, като се бърка непрекъснато докато се получи гладък сос. Разбиват се 4-те жълтъка и се добавят към соса при непрекъснато бъркане. Свареното пилешко месо се слага в чиния и се полива със соса.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пиле фрикасе - II вариант
От форум:
От друг сайт: